Nieuws

Tv-tip: Heel Holland Bakt krijgt kerstspecial

Heel Holland Bakt komt deze winter met een speciale aflevering die volledig in het teken staat van de kerst. Op 19 december kun je wat extra inspiratie opdoen voor kerstbaksels. Robert maakt een kerststol, een Bûche de Noël (kerstcake in de vorm van een boomstam) en een spectaculaire soesjestoren. Janny laat je genieten van hartige […]

Nieuws

Rijksmuseum krijgt nieuw restaurant met gastkoks

Op 1 november opent RIJKS®, het nieuwe restaurant van het Rijksmuseum in de vernieuwde Philipsvleugel. Op de kaart staan gerechten met voornamelijk producten van Nederlandse bodem. Een team van topchefs onder leiding van Joris Bijdendijk krijgt elk seizoen versterking van een internationaal vermaarde gastkok. Margot Janse uit Zuid-Afrika bijt het spits af in januari. In […]

Diner Groente Tips & tests

Getest: de worteltjes van Yotam Ottolenghi

Het kan niemand ontgaan zijn: Yotam Ottolenghi heeft een nieuw kookboek uitgebracht. Plenty More. Nog meer vegetarische gerechten, waarbij eens andere ingrediënten de hoofdrol spelen dan sumak en saffraan. Bijzondere recepten en mooi vormgegeven, maar daar ben je niet hier voor. De foodstyling in boeken is altijd anders dan thuis, dus het werd tijd voor […]

Back To Top