Samenwerken & contact

Een gezonde maaltijd

Foto van SaskiaEetnieuws is de blogsite van Saskia van Weert, freelance tekstschrijver, (eind)redacteur en blogger. Sinds najaar 2014 schrijft zij over haar avonturen met de Airfryer, nieuws over eten en drinken, tips, tests en andere posts rondom eten en drinken.

Samenwerken met Eetnieuws

Eetnieuws werkt graag samen met partijen die graag een nieuwe product of een nieuwe dienst onder de aandacht willen brengen, op zoek zijn naar bloggers om producten te reviewen of op een andere manier samen te werken. Daarvoor bestaan onder meer de volgende mogelijkheden:

 • Advertorial: een blog in de stijl van Eetnieuws over een door een externe partij aangedragen onderwerp
 • Bannering: het tijdelijk of voor langere duur plaatsen van een banner naar een site van de samenwerkende partij, eventueel gekoppeld aan een advertorial.
 • Beeld: het plaatsen van embedded video’s op Eetnieuws.
 • Winactie: ter beschikking stellen van een artikel of dienst om te verloten onder de bezoekers en volgers van Eetnieuws.
 • Social media: inzet van Instagram, Facebook en Pinterest

Mail me of stuur wat op!

Elke vorm van samenwerking komt tot stand in gezamenlijk overleg over de vorm, inhoud en voorwaarden. Mail Saskia op info@eetnieuws.nl om de mogelijkheden te bespreken of kijk op LinkedIn voor mijn professionele profiel.

Wil je iets opsturen? Ons postadres is:

Eetnieuws
Soedanlaan 1
5152 MR Drunen

De cijfers

Eetnieuws bestaat vijf jaar en krijgt maandelijks 55.000 unieke bezoekers. Zij zijn goed voor zo’n 69.000 pageviews. Driekwart van de bezoekers bestaat uit vrouwen boven de 35 jaar met interesse in koken, snelle recepten en kleine huishoudelijke apparaten.

Facebook: 6347 volgers
Pinterest: 4,6 K volgers
(Juli 2020)

Bij alle  samenwerkingsverbanden en publicaties zal worden vermeld dat het om een gesponsord artikel gaat, volgens de regels van de Stichting Reclame Code Commissie.

19 thoughts on “Samenwerken & contact

 1. Hallo,
  Ik ben een beginner qua gebruik van de airfryer maar ik word denk ik een lover!
  Nou wilde ik een cake proberen maar de bovenste laag was keizwart en toen ik hem uit de vorm haalde kwam het beslag er onderuit lopen, komisch natuurlijk maar ligt dat aan de hoeveelheid beslag dat ik heb gebruikt. De vorm was voor 3/4 gevuld.

  Dan nog over het gehaktbrood. Die rol ik altijd op met behulp van bakpapier en een vulling van kaas. ham en kruiden en dan in de over maar kan ik hem ook zo met bakpapier in de airfryer leggen?

 2. goeden middag, ik wil enige ( kip ) recepten uitprinten, maar dat wordt geblokkeerd op de een of andere manier.
  Kunt u mij helpen hoe ik dat moet doen. Bij voorbaat dank

 3. Goedeavond, Ik heb sinds 8dec een philips airfryer avance 9654/90, een top products!!
  Nu lees ik dat er een spatrekje /spatdeksel te Koop is bij Bol.com en nu wil Ik graag weten of dit geschikt is en of dat dit de resultaten van het Bakken niet in de wet staat met oa speklappen ed .
  De andere accesoires heb Ik ook met een er bij besteld al is de keuze niet zo feel.
  Bad MariaCreemers

 4. Ik wilde vragen of er een lijst is, met baktijden van de producten die op de grillplaat in de Airfryer bereid worden.
  Ik heb gezocht op internet, maar kan het niet specifiek vinden.
  Kunt u mij hiermee helpen aub.
  Met vriendelijke groet,
  Sonja Vorsteveld

 5. Ik heb je blog gevonden uiteraard via internet omdat ik op zoek was naar informatie over de airfryer, maar ik wordt er niet echt wijzer van. Wat iktot nu toe begrijp is het een heteluchtverwarming met grilfunctie in een klein formaat.
  Volgens mij kun je de airfryer recepten ook in een hetelucht oven met een grilfunctie bereiden, want dan zou zo’n aanschaf dubbelop zijn.
  Of zie ik dat verkeerd?

  1. Hallo Francis, als je bovenin klikt op ‘Airfryer-recepten’ dan krijg je een overzicht van wat er allemaal mogelijk is en verschillende beginners-artikelen. Een Airfryer is een combinatie van een heteluchtoven, een friteuse en een barbecue. Je kunt er in principe alles in maken wat in deze apparaten kan (behalve zaken met vloeibaar beslag) en het grote voordeel is tijdwinst. Een hele kip is bijvoorbeeld in 35 minuten klaar. Bovendien hoeft de Airfryer maar enkele minuten voor te verwarmen. Veel mensen die er eentje hebben, gebruiken hun oven en friteuse eigenlijk nauwelijks mee. Groetjes van Saskia

  1. Hallo Iris, dat is een goede vraag. Die ik met ‘ja’ kan beantwoorden. Je kunt in een bakvorm van alles maken, maar houd wel rekening met het maximale gewicht dat in de Airfryer kan, 800 gram voor de Viva en 1200 gram voor de XL. Ik gebruik zelf bakvormen voor onder meer hartige taarten of gebak. Groeten van Saskia

   1. Hallo Saskia,
    Hartelijk dank voor je reactie. Ik wist dat niet, van dat maximale gewicht. Goed om te weten, daar moet ik dus rekening mee houden!
    Groet, Iris

 6. las over de steuntjes van de Airfryer genaamd REGELDRAGERS nu hoorde ik dat die een giftige stof afgeeft als dat verhit word had ze vanmorgen gekocht en hoorde op de site dat ze gevaarlijk zijn dus helaas kan ik ze niet gebruiken , heb siliconen vormpjes die ik onder in zet nadeel is dat je met voorverwarmen moet wachten anders vliegen ze door de bak

  1. Hallo Els, bedankt voor je reactie. Dat verhaal over giftige gassen heb ik ook gehoord, maar ik kan er geen bewijs voor vinden. Gassen komen pas vrij bij zeer hoge temperaturen die je niet haalt in de Airfryer. Ik gebruik ze zelf gewoon, maar meestal gebruik ik gewoon het mandje. Dat werkt toch het beste. Groeten van Saskia

 7. Beste Saskia,

  Ik heb het boekje gisteren gekocht bij 63 Graden, heb zin om ermee aan de slag te gaan. Ik vraag me alleen af of er een tip is om het walmen tegen te gaan. Zodra ik er iets van drumsticks in doe gaat hij behoorlijk walmen en ik kan hem niet onder de afzuigkap zetten.
  Groetjes Lidia.

  1. Hallo Lidia, bedankt voor je vraag. Wat je kunt doen is een antispatdeksel kopen bij Blokker en deze op het mandje leggen (als je de XL) hebt. Het walmen komt door het vet uit het eten dat verbrandt op de bodem of tegen het element. Je kunt ook iets als kip in een kleine bakvorm leggen, dan druipt het vet niet op de bodem. Maar dan is de kip zelf wel vetter. Ik zet de Airfryer meestal buiten als ik iets heel vets ga maken, misschien heb je een tuin of een balkon?

   Groeten
   Saskia

 8. Ik heb het boekje gekocht bij de cheescake staat dat je in een springvorm moet doen kun je deze zo in de airfryre zetten gr

  1. Hallo Ellie, een kleine springvorm past precies in het mandje van de Airfryer XL. Past dit niet, dan kun je eventueel het mandje eruit halen en de vorm op de bodem zetten. Gebruik dan wel iets om de vorm te ondersteunen, anders staat deze schuin. Dikke proppen van aluminiumfolie werken goed. Succes met bakken en eet smakelijk! Groeten Saskia

 9. Wanneer komt je a.f kookboek ongeveer uit met steviger kaft? Op bol.com daar iets in de reacties van klanten iets over gelezen.

  1. Hallo Tania, bedankt voor je vraag. Ik heb goed nieuws: het boekje wordt sinds kort op steviger papier gedrukt. Eerst was het de zogeheten 60 grams, nu is dat 100 grams geworden. Daar ben ik heel blij mee. Een echte hardcover zit niet in de planning, de uitgeverij van het boekje werkt daar niet mee. De recensies die je hebt gelezen gaan voornamelijk over de eerste uitvoering van het boekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top