Conceptstore EkoPlaza in Amsterdam

Conceptstore EkoPlaza in Amsterdam

ekoplaza

Leuk: op donderdag 27 november 2014 opent de grootste biologische supermarkt van Nederland een conceptstore aan de Stadhouderskade in Amsterdam. In deze EkoPlaza conceptstore staat beleving voorop en zijn goede voeding en een gezonde leefstijl binnen handbereik.

Vers, biologisch eten, genieten en gezond leven voor iedereen bereikbaar maken door het zelf te beleven. Dat is de richting die Ekoplaza de komende jaren op zal gaan. In de nieuwe Ekoplaza-store aan de Stadhouderskade in Amsterdam vind je de sfeer terug die afgelopen zomer op het biologisch lifestyle festival Ekotown al te zien was. De sprankelende winkel biedt je een complete beleving: van supermarkt met eerlijke en verse producten voor thuis – met een volledig biologisch assortiment – tot aan een beautysalon voor schoonheidsbehandelingen aan toe. Ook heeft de winkel een speciale gecertificeerde GOTS-kledinglijn (Global Organic Textile Standard) made by Hans Ubbink en een salade- en koffiebar met lunchhoek.

Zelf notenpasta maken
In 2010 nam Ekoplaza de stap van kleinschalige natuurvoedingswinkel naar biologische supermarkt. In slechts vijf jaar tijd heeft de keten laten zien dat voor de consument die eerlijke, gezonde voeding wil consumeren Ekoplaza de biologische supermarkt is. Om de consument te laten ervaren dat goede voeding helemaal niet ingewikkeld is, kun je in de winkel je eigen notenpasta maken, je eigen salade samenstellen, een verse smoothie naar eigen recept bereiden en nog veel meer.

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top