Mary Berry haat Gordon Ramsay

Mary Berry haat Gordon Ramsay

Mary BerryJurylid Mary Berry van de succesvolle show The Great British Bake Off is bepaald geen fan van de shows van Gordon Ramsay. Jamie Oliver vindt ze veel leuker. Dat vertelde ze in een interview.

De 78-jarige ‘grande dame’ van het bakken is in Groot-Brittannië razend populair.  The Great British Bake Off is is het Engelse origineel van Heel Holland Bakt. Samen met Paul Hollywood beoordeelt Mary de baksels van de kandidaten.

Over the top
“Ik haat Gordon Ramsay. Ik weet niet of hem gezegd is dat het goede programma’s oplevert wat hij doet”, zegt Mary. Hoewel ze Jamie Oliver eerder ‘irritant’ en ‘over the top’ noemde, is ze tegenwoordig wat milder in haar oordeel. “Jamie is een verademing, hij heeft koken leuk gemaakt.”

Mary vindt haar eigen programma echter het leukst. “Het is amusement voor de hele familie. Er zijn niet veel programma’s op tv die geschikt zijn voor alle leeftijden. Bovendien leren mensen er wat van, zonder dat ze het zelf doorhebben.”

Op 20 augustus begint het vierde seizoen van The Great British Bake Off op BBC 2.

Bron: Radio Times
Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top