Lekker of niet? Febo komt met speculaaskroket

Lekker of niet? Febo komt met speculaaskroket

Speculaaskroket

Speculaas en kruidnootjes, ik ben er gek op. Pepernoten niet, dat is me te taai. Snackketen Febo heeft wat nieuws bedacht: de speculaaskroket. Precies wat je denkt dat het is: een kroket maar dan met speculaasvulling in plaats van hartige ragout.

Sinterklaas als oer-Hollandse traditie en Febo als oer-Hollands bedrijf vonden de tijd rijp voor deze fantastische uitbreiding op het assortiment. “Hij is écht goed gelukt”, aldus Sinterklaas in het persbericht van Febo. Denk dat hij mee moet in de zak naar Spanje als hij wat anders zou zeggen.

Banket
De kroketten zijn te koop vanaf 21 november en ze kosten 1 euro. De Speculaaskroket is een knipoog naar de oprichter van Febo, die oorspronkelijk als banketbakker begonnen was voordat hij zijn snackloket in de FErdinand BOlstraat in Amstterdam opende. Dat wist je vast nog niet…

Febo laat weten dat de speculaaskroket een S-vorm heeft. Komt goed uit, kan ik dit jaar geen schoenletter S van Saskia vragen, maar een S-kroket.

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top