Het Airfryer kookboek: leuk cadeau-idee

Het Airfryer kookboek: leuk cadeau-idee

Airfryer kookboekEen Airfryer staat bij veel mensen op het verlanglijstje. Wie weet zijn Sint en de Kerstman heel gul dit jaar. Een cadeautje dat leuk is voor mensen die een Airfryer willen of hebben, is het nieuwe Airfryer kookboek: Makkelijke gerechten uit de Airfryer.

Makkelijke gerechten uit de Airfryer is mijn eerste kookboek. Na veel enthousiaste reacties op mijn recepten voor het blog besloot ik een kookboek te schrijven. Maar daarover lees je in het artikel ‘Blogster schrijft eerste Nederlandse Airfryer kookboek’. Hier wat meer praktische informatie over het boekje.

Inhoud van het Airfryer kookboek

Het Airfryer kookboek telt 116 pagina’s en bestaat uit een inleiding met handige informatie en tips voor de Airfryer. Daarna volgen er tientallen recepten voor gerechten met vlees, kip, groenten en bakrecepten. Er zit een handige baktijden-tabel bij en ik ga in op veelgestelde vragen. Het receptenboek is voorzien van een ringband, wat veel mensen handig vinden. Sinds kort wordt het boek gedrukt op extra stevig papier. Het is een softcover, wat inhoudt dat de kaft ook van buigzaam papier is.

Een recensie: “Als trotse nieuwe bezitter van de Airfryer wordt je via het internet helemaal overspoeld met recepten. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Dit boekje is handzaam, makkelijk op het aanrecht te gebruiken door de spiraal en het staat boordevol makkelijke maar lekkere recepten. Ook de tips, die de schrijfster geeft, door de recepten zelf te maken, hebben me al een aardig eind op weg geholpen. Ik vind het een aanrader, het zou eigenlijk gewoon standaard in de verpakking van de Airfryer moeten zitten.”

Airfryer kookboek kopen

Makkelijke gerechten uit de Airfryer is te koop via onder meer Bol.com. Daar kost het boekje 20,50 euro inclusief verzendkosten. Verder is het te koop via uitgeverij Boekscout, en in kookboekenwinkel 63 Graden in Tilburg. Erkende boekhandels kunnen het ook bestellen, ik heb vernomen dat dit via onder meer Bruna kan.

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top