Nieuws: Villa Pastorie wint prijs voor gastvrijheid

Nieuws: Villa Pastorie wint prijs voor gastvrijheid

Villa Pastorie krijgt prijs
Foto: Tony Perez

Het Tilburgse café/restaurant/B&B Villa Pastorie heeft deze week een horecaprijs gewonnen. Het bedrijf kreeg de Entree Hospitality & Style Award in de categorie Best Hospitality Concept. Een mooie beloning voor een bedrijf dat hard aan de weg timmert.

De wedstrijd voor Nederlandse bedrijven werd georganiseerd door het vakblad Entree Magazine. De uitbaters van Villa Pastorie kregen de prijs voor hun onderscheidende, trendbepalende concept maandagavond uitgereikt tijdens de awardshow. De jury prees hen voor hun ‘bevlogen enthousiasme en de aangeboren gastvrijheid’. Dit was het oordeel: “Met een eigenwijze aanpak en een persoonlijke invulling wordt de gast verrast en ontstaat er een ontmoetingsplek waar verhalen worden gecreëerd die bijblijven.”

Genomineerden

Villa Pastorie liet de andere genomineerden Fenix Food Factory in Rotterdam, Wittern in Veghel en East57 in Amsterdam achter zich. Er werden ook andere awards uitgereikt. Zo kreeg het Rotterdamse hotel Nhow de prijs voor het beste designconcept.

Lunch

Zelf ben ik één keer bij Villa Pastorie geweest. Het zit aan het kanaal, richting het Stadsstrand. Leuke knusse zaak met een grote tuin erachter met volop mogelijkheden voor kinderen om te spelen. We hebben er toen lekker geluncht, brood met tonijnsalade en een salade voor mijn lunchgenote. Binnenkort nog maar eens gaan kijken!

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top