Rens Kroes lanceert boek met pop-uprestaurant

Rens Kroes lanceert boek met pop-uprestaurant

Rens KroesKen je Rens Kroes al? Deze dame is de zus van Doutzen Kroes en timmert zelf hard aan de weg met haar boek over supergezond eten. Hoewel ik haar eerste boek niet ken, vind ik het wel leuk dat ze een aparte manier heeft gekozen om haar tweede boek te lanceren.

Rens opent namelijk een pop-uprestaurant, oftewel een zaakje dat drie dagen open is. Je moet er dus snel bij zijn. Het restaurant opent de deur vanwege de lancering van het boek. ‘Powerfood – Van Friesland naar New York’, dat op 11 juni uitkomt. Drie dagen lang serveren Rens en haar team aan gasten maaltijden uit het boek.

Tijdelijke restaurant Rens Kroes

Het restaurant is niet te vinden in Friesland of New York, dat is dan wel weer een beetje jammer. Maar zoals wel vaker met culinaire events moet je ervoor naar Amsterdam. Op 12, 13 en 14 juni is het naamloze restaurant te vinden op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Je kunt er eten voor 50 euro per persoon en na afloop krijg je het boek mee. Of de drankjes zijn inbegrepen, staat er niet bij. De reserveringen lopen via Rens’ site.

Powerfood

Het tweede boek van Rens Kroes bevat 75 recepten. Ze heeft zich laten inspireren door alles wat ze in Friesland en New York heeft gezien, geproefd en geleerd: van Hollandse groentesoep en poffertjes tot blueberry crumble en sweet chicken salad. Het boek is het vervolg op ‘Powerfood – Pure recepten’ uit juni 2014.

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top