Nederlands boek over BBQ in de race voor award

Nederlands boek over BBQ in de race voor award

BBQ boekHet boek ‘On Fire, het grote bbq-boek voor vrouwen (én mannen)’ van Uitgeverij Snor staat op de shortlist van de tien beste boeken over BBQ ter wereld bij de internationale Gourmand Cookbook Awards.

De uitreiking van de Gourmand Cookbook Awards vindt op 9 juni plaats in Yantai, China. Auteur Madame Charlotte (Charlotte Fielmich) en de uitgevers van Uitgeverij Snor zullen hierbij aanwezig zijn.

BBQ voor vrouwen (en mannen)

On Fire is september 2014 verschenen bij Uitgeverij Snor. Het boek is opgedeeld in seizoenen en begint met barbecueën in de winter. Barbecueën is lekker het hele jaar door, niet alleen voor mannen. Daarom in On Fire alle tips en tricks om het vuur aan te steken en de lekkerste gerechten te bereiden.

Als echte fan van BBQ hoop ik natuurlijk dat dit boek gaat winnen. Eten bereiden op een kolen-bbq, op gas of elektrisch is natuurlijk helemaal niet alleen voor mannen, dus superleuk dat er ook een boek is voor vrouwen.

Gourmand Cookbook Awards

De Gourmand Cookbook Awards is een internationale kookboekenverkiezing die jaarlijks wordt gehouden sinds 1995. Dit jaar is de uitreiking in Yantai, hoofdstad van de provincie Shandong, de grootste wijnstreek van China. Eerdere edities vonden plaats in Beijing en Parijs. Op de website van het evenement vind je meer informatie erover.

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top