Koopeenkoe.nl komt met BBQ-pakketten

Koopeenkoe.nl komt met BBQ-pakketten

vlees van Koopeenkoe.nlMet zijn allen een koe kopen en daarvan een mooie vleespakket ontvangen. Dat is de gedachte achter Koopeenkoe.nl. Inmiddels is er niet alleen vlees van koeien te koop, maar ook van varkens en kippen. Nieuw zijn de BBQ-pakketten.

Koopeenkoe.nl stuurde dit nieuws via een persbericht de wereld in. Wat ik mooi vind aan dit soort initiatieven, is dat je weet waar je vlees vandaan komt, er bewust mee bezig bent en een zelfstandig ondernemer steunt in plaats van de supermarkten die hun vlees ‘overal’ vandaan halen, liefst zo veel mogelijk kiloknallers. Ik haal zelf weleens vlees hier bij bedrijven uit de buurt, rundvlees van de Walhoeve of varkensvlees van Elshorst Puur of bij de bioboer in Herpt.

BBQ

Wie geen boerenbedrijf in de buurt heeft en toch graag een lekker en verantwoord stukje vlees op de barbecue legt komende zomer, heeft nu een goed alternatief. Koopeenkoe.nl legt het zelf zo uit: “De koeien van Koopeenkoe.nl zijn namelijk normaal opgegroeid. Geen gemanipuleerd voer en geen onnodige antibiotica, wel ruimte, zonlicht en groene weides. Als de koe volledig verkocht is, wordt ze geslacht en wordt het vlees gerijpt en in pakketten verdeeld. Zo’n pakket past in één vriezerlade en zorgt ervoor dat je altijd goed vlees in huis hebt.”

Pakketten koopeenkoe.nl

Momenteel zijn er meerdere pakketten waar klanten uit kunnen kiezen. Zoals een Classic Pakket en een proefpakket met allerlei soorten BBQ-vlees. Voor de veeleisende barbecue’er is er ook nog een luxe variant met bavette en een Thaise burger. Erbij zitten recepten voor marinade. Een pakket is te koop vanaf 54,95 euro voor een proefpakket van 3,6 kilo (15,26 euro per kilo vlees) en 99,95 euro voor een Classic Pakket van 7,2 kilo (13,88 per kilo). Vergeleken met de prijzen bij de supermarkt zeer concurrerend. Maar dan koop je in elk geval wel vlees met een goede herkomst.

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top