On Fire! beste bbq-boek ter wereld

On Fire! beste bbq-boek ter wereld

babecue boekHet bbq-boek ‘On Fire! Het grote bbq-boek voor vrouwen (én mannen)’ van Uitgeverij Snor heeft de eerste prijs gewonnen van beste barbecueboek ter wereld bij de internationale Gourmand Cookbook Awards.

De uitreiking van de Gourmand Cookbook Awards vond op 9 juni plaats in China. Auteur Madame Charlotte (Charlotte Fielmich) en de uitgevers van Uitgeverij Snor waren hierbij aanwezig.

Mme Charlotte was enorm blij: “Het was zo spannend! De concurrenten waren zo goed, ik kon me bijna niet voorstellen dat ik zou winnen. Het was ook nog veel indrukwekkender dan ik dacht om op dat podium in China te staan.”

Gourmand Cookbook Awards

De Gourmand Cookbook Awards is een internationale kookboekenverkiezing die sinds 1995 jaarlijks wordt gehouden. Dit jaar is de uitreiking in Yantai, hoofdstad van de provincie Shandong, de grootste wijnstreek van China. Eerdere edities vonden plaats in Beijing en Parijs.

On Fire!

On Fire! is in september 2014 verschenen. Het boek is opgedeeld in seizoenen en begint met barbecueën in de winter. “Barbecueën is de laatste tijd steeds meer in opkomst, toch zie je mensen nog voornamelijk in de zomer in de weer met pakketten voor de BBQ van de supermarkt, met worst en speklappen. Niks mis mee, maar met weinig extra moeite kan het zoveel lekkerder en leuker. Dat laat ik zien in dit boek”, aldus auteur Charlotte Fielmich, alias Mme Charlotte.

Je kunt online een inkijkexemplaar bekijken.

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top