Review: Gadgy crepemaker – Perfect voor het maken van heerlijke crepes?

Gadgy crepemaker

Review: Gadgy crepemaker – Perfect voor het maken van heerlijke crepes?

Wie mij een beetje kent, weet dat ik dol ben op gadgets, en al helemaal voor in de keuken. Een hoop apparaten ken of heb ik al, maar een automatische crepemaker zat daar nog niet bij. Vandaag heb ik een spannende review voor jullie. De belofte: moeiteloos heerlijke crepes, ook wel bekend als Franse pannenkoeken, maken.

Ik heb de machine uitgepakt en ben na wat uitproberen enthousiast over zowel de machine zelf als de handige accessoires om het deeg gelijkmatig te verspreiden. Ik kan niet wachten om mijn mening met jullie te delen, dus laten we snel beginnen! De machine is onder meer te koop via www.debestekeukenmachine.nl

Unboxing en design crepemaker

Bij het uitpakken van de Gadgy Crepemaker zie je meteen dat het een simpel maar functioneel apparaat uit. Een bakplaat, knop om de temperatuur te regelen en twee handige accessoires. Deegverspreider en spatel maken het bereiden van crepes een fluitje van een cent. De deegverspreider is perfect ontworpen om het deeg gelijkmatig over de bakplaat te verspreiden, waardoor je moeiteloos dunne en perfect gevormde crepes krijgt. De spatel is handig om de crepes om te draaien en ze gemakkelijk van de bakplaat te halen zonder ze te beschadigen.

De antiaanbaklaag van de bakplaat zorgt ervoor dat de crepes gemakkelijk loskomen zonder aan te branden. Bovendien is de machine compact en neemt hij niet te veel ruimte in beslag op het aanrecht, wat ideaal is, vooral als je een kleine keuken hebt.

De crepemaker en accessoires

Eenvoudig in gebruik

De Gadgy Crepemaker is eenvoudig in gebruik. Nadat je het apparaat hebt ingeschakeld en het opwarmt, giet je een kleine hoeveelheid beslag op de bakplaat en verspreid je het gelijkmatig met de deegverspreider. Vervolgens wacht je een tijdje tot de bovenkant droog is voordat je de crepe omdraait met de spatel. De antiaanbaklaag werktprima en zorgt ervoor dat de crepes perfect gaar en goudbruin worden zonder aan te bakken. Binnen enkele minuten heb je heerlijke, professioneel uitziende crepes klaar om te serveren! Althans: na wat oefening. Mijn eerste creatie zag er niet geweldig uit, maar na wat oefenen word je er al snel handiger in.

Eerste poging crepes maken

Veelzijdigheid en creativiteit

Met de Gadgy Crepemaker kun je je culinaire creativiteit de vrije loop laten. Naast de klassieke dunne crepes kun je ook experimenteren met het maken van dikkere crepes of zelfs hartige varianten. Voeg je favoriete toppings en vullingen toe, zoals vers fruit, chocoladesaus, slagroom of zelfs hartige ingrediënten zoals kaas en ham. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt je gasten elke keer weer verrassen met nieuwe smaakcombinaties!

Stapel met crepes: lekker!

Conclusie: is de gadgy crepemaker top of flop?!

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke crepemaker, kan ik de Gadgy Crepemaker aanbevelen voor liefhebbers van crepes (je bak er ook prima een eitje op). Het is de perfecte machine om moeiteloos heerlijke crepes te maken, dankzij het functionele design, de handige accessoires en de eenvoudige bediening.

Laat me weten wat jullie ervan vinden als je het zelf uitprobeert.

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top