Solidare maakt kans op titel ‘Favoriete Biowinkel’

Solidare maakt kans op titel ‘Favoriete Biowinkel’

Solidare biowinkel

Twaalf winkeliers, uit elke provincie één, gaan uitmaken wie zich straks een jaar lang de Favoriete biowinkel van Nederland mag noemen. De Tilburgse winkel van Solidare is een van de kandidaten.

De verkiezing is een initiatief van Bionext en de Biowinkelvereniging en is bedoeld als steun in de rug voor winkels die zich toeleggen op de verkoop van biologische producten. Solidare kreeg genoeg stemmen om sowieso de beste winkel van onze provincie te zijn. Bijvoorbeeld omdat ze een uitgebreid biologisch assortiment hebben, omdat ze goede informatie verstrekken over de herkomst van producten, of omdat ze hart hebben voor hun zaak en voor de klant.

Finalisten

De twaalf finalisten zijn:

 1. Friesland: Ecoshop Helder, Lemmer
 2. Groningen: Ekoplaza Zuiderdiep, Groningen
 3. Drenthe: De Ieme, Borger
 4. Overijssel: Ekoplaza, Zwolle
 5. Flevoland: Natuurwinkel Almere, Almere
 6. Gelderland: Natuurwinkel Naturijn, Culemborg
 7. Noord-Holland: Goodyfood, Hilversum
 8. Zuid-Holland: Ekoplaza, Leiden
 9. Utrecht: Ellen Natuurlijk, Wijk bij Duurstede
 10. Noord-Brabant: Solidare, Tilburg
 11. Limburg: Natuurwinkel Heythuysen, Heythuysen
 12. Zeeland: Bioduin, Koudekerke

Stem mee

Tot 15 januari 2015 kun je je stem uitbrengen via www.mijnfavorietebiowinkel.nl. De meest inspirerende inzendingen worden beloond met gratis biologische boodschappen t.w.v. 50 euro.

De winnaar wordt op 22 januari bekend gemaakt tijdens de Bio-beurs in de IJsselhallen in Zwolle. Bij het tellen van de stemmen zal rekening worden gehouden met het verzorgingsgebied en de omvang van winkel, zodat iedere winkel – groot of klein – een eerlijke kans maakt op de publieksprijs.

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top