Eetnieuws op de Gezondheidsbeurs: eerste 100 kaartjes gratis

Eetnieuws op de Gezondheidsbeurs: eerste 100 kaartjes gratis

GezondheidsbeursEetnieuws is volgende maand aanwezig op de Nationale Gezondheidsbeurs. Daar word ik geïnterviewd over mijn werk als blogster en schrijfster van het eerste Nederlandse kookboek voor de Airfryer.

Een tijd geleden stelde mijn man voor dat ik op een beurs zou gaan staan met mijn kookboek voor de Airfryer. Dat idee leidde er uiteindelijk toe dat ik in contact kwam met de mensen achter de Nationale Gezondheidsbeurs. Na wat overleg besloten ze mij als blogster en als schrijfster uit te nodigen om aanwezig te zijn op de beurs en om een interview te geven voor publiek. Spannend! Natuurlijk moeten jullie er allemaal bij zijn. Verderop staat hoe dat op een voordelige manier kan. Maar eerst wat meer over de beurs zelf.

De beurs wordt gehouden van donderdag 11 tot en met zondag 14 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Met 40.000 bezoekers en 300 exposanten is het de grootste beurs voor consumenten op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Dit jaar zijn er zes thema’s: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Fitness; Body & Mind en eHealth & Technologie. Elke bezoeker krijgt de gratis GezondheidsGids 2016 mee naar huis en er is van alles te zien, te doen en te proberen.

Bekende mensen

Maak kennis met bekende mensen Ralph Moorman, Carola van Bemmelen, Kim Holland, Jesse van der Velde, Dr. Frank, Iris Sommer en Philip Scheltens. En natuurlijk met mij, Saskia van Weert van het kookboek Makkelijke gerechten uit de Airfryer en eigenaar en blogster van deze site. Ik ben op zondag van 11.30 tot 12.00 uur te zien, waar Leonie Grootenhuis mij interviewt.

Wat is er te doen?

Leer koken met Mathijs Vrieze in Europa’s Gezondste Kooktheater. Bezoek de sfeervolle paviljoens, actieve workshops en leerzame presentaties rond voeding en gezondheid. Doe mee met de PlankChallenge van personal trainer Jacqueline van Dijk. Er zijn lessen in yoga, mindfulness en oosterse bewegingsvormen voor innerlijke rust en ontspanning. En natuurlijk heel veel gezonde aanbiedingen en gadgets.

Gratis kaartjes voor de Gezondheidsbeurs

In samenwerking met de organisatie mag ik 100 kaartjes gratis weggeven. Je kunt ze bestellen op www.gezondheidsbeurs.nl met de actiecode AIRFRYER. Je betaalt dan alleen de bestelkosten van 2,50 euro. Aan de deur kosten de tickets 20 euro of 24 euro in combinatie met een treinreis.

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top