Winnaars Airfryer wedstrijd bekend

Winnaars Airfryer wedstrijd bekend

Airfryer kookboekVanwege het eenjarig bestaan van Eetnieuws.nl, liep de afgelopen weken een wedstrijd. Mensen konden hun lievelingsrecept insturen. Ze maakten daarmee kans op één van de vijf kookboekjes Makkelijke gerechten uit de Airfryer. De winnaars zijn nu bekend.

Makkelijke gerechten uit de Airfryer is mijn eerste zelfgeschreven kookboek. Het bevat tientallen recepten voor gerechten die je kunt maken in een heteluchtfriteuse. Het boek verscheen in augustus en is het eerste en enige Nederlandse kookboek voor de fryer. Het is onder meer te koop bij Bol.com.

Meer dan dertig inzendingen kwamen binnen, van mensen uit heel Nederland. Zij deelden hun eigen lievelingsrecept met me, en zonden een idee in over welk gerecht ze graag eens op Eetnieuws.nl zouden zien.

Winnaars kookboek voor de Airfryer

De winnaars zijn:

  • Ron Steenbergen
  • Suzanne Broen
  • Barbara Schut
  • Wendy de Boer
  • Madelon Snelleman

De winnaars krijgen bericht. Zij krijgen binnenkort het door hen gewonnen kookboek toegestuurd. Iedereen bedankt voor het meedoen en mail me gerust met tips, vragen of ideeën: info@eetnieuws.nl

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top