Nieuw van Albert Heijn: Allerhande Kerstfestival

Nieuw van Albert Heijn: Allerhande Kerstfestival

Kerstfestival Albert HeijnAlbert Heijn organiseert in december een eigen foodfestival; het Allerhande Kerstfestival. In het Spoorwegmuseum in Utrecht kun je van 11 tot en met 13 december meedoen aan workshops en van alles proeven, zo laat de supermarkt weten.

Saskia Egas Reparaz, directeur marketing & format van Albert Heijn licht de keuze voor het foodfestival toe: ” Wij vieren al 128 jaar kerst samen met onze klanten. Dit jaar willen we onze klanten iets extra’s bieden met het Allerhande Kerstfestival. In voorbereiding naar kerst kan iedereen daar extra ideeën opdoen om zijn eigen bijzondere kerstfeest maken.”

Bezoekers kunnen er volop proeven bij de vele foodstands en zo een voorproefje krijgen van het kerstassortiment. Ook kun je deelnemen aan workshops, kijken naar live kooksessies door bekende koks en tips krijgen van experts. In het Spoorwegmuseum worden verschillende kerstpleinen ingericht met ieder een eigen thema. Wie de koks zijn, is nog niet bekendgemaakt.

Kaartjes kopen voor foodfestival Albert Heijn

De kaartverkoop voor het Albert Heijn Allerhande foodfestival start per 5 oktober via allerhandekerstfestival.nl. De toegangsprijs voor het festival is 10 euro per persoon. De toegang voor kinderen tot en met 5 jaar is gratis en kinderen van 6 tot en met 18 jaar betalen 5 euro. Via de site kunnen bezoekers zich ook inschrijven voor de speciale kookworkshops.

Vind je dit een interessant artikel? Kijk dan verder rond hier of like ons op Facebook of Pinterest. Bedankt!

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top