Lunchidee: wrap met ei en pindakaas

Lunchidee: wrap met ei en pindakaas

Wrap met ei

Als ik een dag weg moet voor het werk of thuis zit en even geen zin heb in een boterham, maak ik sinds kort geregeld een wrap. Altijd dezelfde trouwens, die me prima smaakt.

Je hebt er niet veel voor nodig: 1 tortilla, 1 ei, pindakaas en krokante uitjes (die je ook over de nasi kunt strooien). Kluts het eitje, eventueel met wat zout en peper. Bak er een dun omeletje van in een koekenpan met antiaanbaklaag. Laat helemaal afkoelen.

Wrap maken

Besmeer de tortilla met pindakaas. Leg het ei erop aan de onderkant en bestrooi in het midden in de breedte met de uitjes. Rol de tortilla op van beneden naar boven. Het ei schuift mee op naar het midden maar als je het goed uitmikt past het precies. Snijd doormidden en eet meteen op of neem het mee. Koud het lekkerst.

Als je houdt van pittig is wat sambal erbij ook lekker. Heb je zelf een geweldig idee voor een wrap, of iets wat je wilt delen met andere lezers? Laat een reactie hieronder achter of stuur een mailtje aan info@eetnieuws.nl.

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top