Wedstrijd: win het Airfryer kookboek!

Wedstrijd: win het Airfryer kookboek!

Airfryer kookboekEetnieuws.nl bestaat 1 jaar en dat moet gevierd worden. Wegens het succes van het Airfryer kookboek wil ik er graag 5 uitdelen aan mensen die net zo dol zijn op de Airfryer als ik. Heb je het boekje al, dan kun je wat anders winnen. Lees verder om meer te weten te komen.

Een jaar geleden ben ik dit blog, Eetnieuws.nl, begonnen. Eerst als hobby, omdat ik graag over eten schrijf en mijn recepten wilde delen. Na een tijdje besloot ik Eetnieuws onder te brengen bij mijn freelance-bedrijf. Er gaan immers de nodige uurtjes in zitten en inmiddels leveren de advertenties ook voldoende geld op om de hostingkosten van de site van te betalen. Bloggen over eten als je (onbetaalde) werk, dat is toch fantastisch!

Airfryer kookboek

In augustus kwam mijn eerste kookboek uit: Makkelijke gerechten uit de Airfryer. Inmiddels zijn er bijna 1500 verkocht. Ook een mooie mijlpaal! Om alle leuke dingen met jullie samen ‘te vieren’ heb ik een wedstrijd bedacht. Ik heb niet zo veel met willekeurige ‘deel & win’-acties op Facebook, dus ik heb iets bedacht waarvoor je wel even wat moet doen. Doe mee en volg de drie stappen die hieronder staan. Dan maak je kans op het Airfryer kookboek of de specerijenset.

Wat moet je doen om te winnen?

  1. Ga naar Eetnieuws op Facebook en klik op Vind ik leuk (voor zover je dat nog niet hebt gedaan). Deze knop staat vlak onder de grote foto bovenaan. Deel de oproep gerust met je vrienden op Facebook, maar verplicht is het niet.
  2. Stuur mij dan een mailtje op info@eetnieuws.nl met daarin je lievelingsrecept of -gerecht uit de Airfryer. Doe wel een beetje je best, iets als ‘patat’ of ‘afbakbroodjes’ is natuurlijk niet zo leuk. Heb je echt iets lekkers of bijzonders? Wie weet eindigt je inzending wel op de site voor eeuwige roem.
  3. En ten derde: zet erbij wat je graag eens voor recept of test voor de Airfryer zou willen lezen op Eetnieuws.nl. Dit is heel belangrijk, denk bij jezelf wat je wilt leren maken of waar je een test van wilt zien. We hebben al eens vissticks getest bijvoorbeeld.

Uit alle volledige inzendingen kies ik de origineelste vijf. Die winnen het Airfryer kookboek. Heb je hem al? Dan maak ik een leuk setje met wat kruiden en specerijen voor je om een lekkere rub mee te maken of je vlees lekker te kruiden. Je kunt meedoen tot 1 december, daarna ben ik ‘Sinterklaas’. Vergeet niet je adres erbij te zetten!

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top