Restaurant komt met prijzig watermenu

Restaurant komt met prijzig watermenu

Berg WaterRay’s en Stark Bar in Los Angeles heeft iets nieuws voor de bezoekers. Op het menu staat niet alleen eten. Voortaan is er namelijk ook een apart watermenu, met flessen water van over de hele wereld.

Het museum, gevestigd in het LA County Museum of Art, biedt exclusieve flessen aan tegen een stevig tarief. Hoewel de waterkaart begint met sprankelende Badoît uit Frankrijk voor 8 dollar per fles van 750 ml, loopt het al snel op tot 20 dollar voor verfrissend Berg Water uit Canada.

Wateradvies
Op het menu staat een beschrijving van elk merk, en met bolletjes wordt aangegeven hoe hartig of zoet het water smaakt en of het makkelijk wegdrinkt of juist een complexe smaak heeft. Ook wordt er aangegeven bij welk type gerechten het water goed past.

Manager Martin Riese is verantwoordelijk voor het waterassortiment. Naar verluidt pikt hij zelf ook een graantje mee van de nieuwe inkomstenbron van zijn zaak. Zijn eigen merk water, Beverly Hills 90H2O, staat voor 16 dollar op de kaart.

Bron: ABC News
Foto: Berg
Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top