À la carte eten aan het hof in Paleis Het Loo

À la carte eten aan het hof in Paleis Het Loo

Paleis Het LooWat aten de royals de afgelopen 200 jaar? Dat kun je de komende tijd zien in Paleis Het Loo. Leuk voor een dagje uit maar de komende tijd is er ook een link met eten.

De presentatie À la carte aan het hof geeft een uniek overzicht van koninklijke menukaarten. Ontdek wat er tijdens diverse staatsbezoeken, huwelijken en inhuldigingen zoal geserveerd wordt.

Een hoogtepunt van de tentoonstelling de compleet gedekte tafel voor het galadiner dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima afgelopen zomer aanboden aan prins Albert van Monaco.

De verlengde tentoonstelling Grace Kelly, prinses en stijlicoon is tijdens Winterpaleis Het Loo ook geopend. In deze tentoonstelling in de Westvleugel van het paleis wordt het verhaal over het boeiende en veelbewogen leven van prinses Grace van Monaco verteld.

Voor meer informatie, kijk op de site van Paleis Het Loo.

Follow my blog with Bloglovin

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top