Guus Meeuwis gaat zelf koken in pop-up restaurant Gustaaf

Guus Meeuwis gaat zelf koken in pop-up restaurant Gustaaf

Restaurant GustaafAls onderdeel van zijn jubileumjaar opent Guus Meeuwis in februari zijn eigen pop-up restaurant Gustaaf in de voormalige regenjassenfabriek Falcon in de Piushaven in Tilburg. Vijf dagen lang zal hij samen met topchef Dick Middelweerd achter de pannen staan om een lunch en diner te verzorgen voor de gasten.

“Ik ga zelf in de keuken staan uiteraard. Dat is veel te leuk. Sterrenchef Dick Middelweerd zal echter de culinaire scepter zwaaien. Daar ben ik ontzettend trots op. Wat die man maakt is fantastisch”, aldus Guus.”Omdat het een tijdelijk restaurant is, hebben we ervoor gekozen te werken met vaste menu’s voor de lunch en het diner. Het samen bedenken van hoe die eruit gaan zien is al een feest op zich. Restaurant Gustaaf zal staan voor goed eten, fijne wijnen en een ontspannen sfeer in een verrassende omgeving. Het wordt zó gaaf!”

Twee sterren

Chefkok Dick Middelweerd runt samen met zijn vrouw restaurant De Treeswijkhoeve in het Brabantse Waalre. De patron-cuisinier heeft maar liefst twee Michelin-sterren. In zijn menu’s betrekt hij het liefst ingrediënten uit de streek “Ik ben altijd bezig met nieuwe dingen, smaken en technieken. Veel verschillende smaken met een duidelijke Nederlandse inslag. De samenwerking met Guus zie ik als een bijzondere uitdaging, die gepaard gaat met veel Brabantse gezelligheid maar vooral met uitmuntend eten.”

Restaurant Gustaaf is geopend van donderdag 5 februari t/m maandag 9 februari voor een 2-gangen lunch en 3-gangen diner in het Falcon Complex in de Piushaven van Tilburg. Reserveren is mogelijk via de site van Guus.

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top