24Kitchen krijgt nieuwe programma’s: vega, kids en VIPS

24Kitchen krijgt nieuwe programma’s: vega, kids en VIPS

24KitchenVanaf eind maart beginnen op 24Kitchen drie nieuwe programma’s. Rudolph van Veen start met nieuwe afleveringen van Rudolph’s Bakery VIPS. Estée Strooker start met een geheel nieuw programma: Vlees noch Vis en Hugo Kennis begint aan het tweede seizoen van Smaakpupillen.

Vlees noch Vis op 24Kitchen

De vegetarische keuken is een van de grootste foodtrends van de afgelopen jaren en die opkomst lijkt voorlopig nog niet te stoppen. Niet alleen de bijna 5 procent van de Nederlanders die volledig vegetariër zijn, maar juist ook de mensen die een paar avonden per week kiezen voor een vegetarische maaltijd, de zogenaamde flexitariërs. Estée Strooker gaat iedereen inspireren door zonder vlees of vis de heerlijkste volwaardige maaltijden te bereiden. Of het nou voor een special diner is of voor gewoon doordeweeks.

Smaakpupillen seizoen 2

Presentator en kookfanaat Hugo Kennis is het gezicht van de serie Smaakpupillen, waarin kinderen zelf leren koken. Het doel is hen te motiveren minstens één dag per week de keuken in beslag te nemen en om ouders te stimuleren hun kroost deze vrijheid te geven. Hugo Kennis gaat samen met kids tussen de zes en twaalf jaar aan de slag om volwaardige recepten voor het hele gezin te bereiden.

Rudolphs Bakery VIPS

“Samen bakken is veel leuker”, vindt Rudolph. Hij ontvangt dan ook graag gasten in zijn bakkerij die hun favoriete taart of ander lekkers willen maken. Bekende Nederlanders als Humberto Tan, Arie Boomsma en Irene Moors hebben al in de keuken gestaan met Rudolph om iets lekkers te maken met de patissier en het gezicht van 24Kitchen. Komend seizoen is het een verrassing wie er langskomen in de bakkerij.

De programma’s beginnen allemaal om 18:00 uur. Op welke dag van de week, is niet bekendgemaak door Fox, de eigenaar van de zender. Net als de andere programma’s op de kookzender zul je wellicht de herhalingen op andere tijdstippen kunnen volgen.

24Kitchen

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

One thought on “24Kitchen krijgt nieuwe programma’s: vega, kids en VIPS

  1. Ik wil even zeggen dat ik hem totaal niet mag.. Hugo.. Het is een amateur die alleen maar uitgaat van kennis en niets geen gevoel heeft voor koken.. Regeltjes zijn voor hem noodzaak, maar echt koken, dat probeert hij na te apen van een ander.. Hij denkt dat hij smaak heeft omdat hij vroeger veel dure dingetjes heeft geproefd.. Maar aan fantasie komt hij tekort.. Als je het mij vraagt komen al zijn recepten rechtstreeks met wat kleine aanpassingen van de Albert Heijn website of Pinterest vandaan..Het is een irritant ventje die denkt dat hij beter opgevoed is dan anderen.. Nou, niet dan mij hoor.. Bij verre na niet..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top