Finalisten van Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje zijn bekend

Finalisten van Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje zijn bekend

worstenbroodjeDe finalisten van Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje zijn bekend. De komende weken kunnen de finalisten nog flink oefenen. Op 23 maart moeten ze opnieuw aan de slag bij het Summa College in Eindhoven om ter plekke hun finalebroodjes te bakken. De trofee is al drie jaar in handen van bakker Jürgen van Dongen uit Terheijden.

Op 2 en 3 maart waren de voorrondes waarbij 36 bakkers, 34 thuisbakkers en 42 leerlingbakkers ieder 15 worstenbroodjes moesten inleveren. Deze worstenbroodjes zijn vervolgens beoordeeld door een jury bestaande uit bakkers, slagers en horecaprofessionals.

Finalisten bakkers en slagers:
– Bakkerij Ger Ligthart, Ger Ligthart uit Made
– Bakkerij van Dongen, Leon van Dongen uit Wagenberg
– Jumbo de Bresser, Bart de Bresser uit Baarle Nassau
– Ton Donders worstenbrood, Ton Donders uit Berkel Enschot
– Bakkerij de Jong, Dennis de Jong uit Breda
– Bakkerij Bierman, Richard Bierman uit Kaatsheuvel
– Bakkerij Nagelkerke Oudenbosch, Maikel Jacobs uit Oudenbosch
– Bakkerij Jorrit Foolen, Jorrit Foolen uit Sint Oedenrode
– Bakkerij de Jong, Koen de Jong uit Oosterhout
– Bakkerij Allard Jacobs, Allard Jacobs uit Drunen

Finalisten Thuisworstenbroodje:
– Kevin de Bijl uit Eindhoven
– Henk van Liempd uit Dommelen
– Ton Bloemers uit Someren
– Kees van Dongen uit Herpen
– Cees Bont uit Rijen

Finalisten Leerling Worstenbroodje:
– Mayke van Bostel uit Made (Cingel College)
– Ans Aben uit Rijen (Cingel College)
– Marleen Molenaar uit Hank (Cingel College)
– Lukas Pastoor uit Tilburg (Cingel College)
– Koen Reinold uit Made (Cingel College)

Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en (eind)redacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een vrolijke kleuterzoon, een dikke luie (oude) kat en een moestuintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top